Klubi

Posted on June 13th, 2007 in by admin
Rytmit maailman suurkaupungeista: Murmansk, Rio de Janeiro ja kaikki maailman pääkaupungit. Tule klubille imemään itseesi urbaania tunnelmaa. Mukana myös DJ:t, tanssijat ja sirkusväki. Klo 21-04. Liput 7 euroa.

Päälavalla:
Murmansk
Murmansk soittaa tunnelmoivaa, kipinöivää indierockia. Kehutun debyyttialbuminsa huhtikuussa julkaissut luo oudon lämpimän tunnelman kaupungin pimenevään iltaan. http://www.myspace.com/murmansktheband

Päälavalla:
The Capital Beat
Useiden rytmimusiikkiyhtyeiden riveistä koottu tanssikone yhdistelee skan, reggaen ja soulin rytmejä, sekä mahtavaa live-asennetta.
http://www.myspace.com/thecapitalbeat

Baarin stagella:
Tim ja Panda + Kaossilator-workshop

Baarin stagella:
Anssi 8000 – Maria Stereo
The duo writes basically primitively simple and short rock tunes, but their sense of melody and dynamics are classic. It’s about rocking like your ass is on fire, but it’s about good songwriting too.

Baarin stagella:
DJ Repe Sorsa

Juhlaravintolassa klo 20-21.30:
Urbaani iltanuotio
Urbaanilla iltanuotiolla kerrotaan muistoja ja tarinoita globaalin kylän keskuksista ja laitamilta. Minkälaisista tilanteista syntyy yhteisöllisyys ja osallisuuden tunne Bamakossa, Madagaskarilla tai vaikkapa Oulussa? Valokuvat ja musiikki siivittävät matkaamme kattoterasseilta tomaattitoreille. Tule kuulemaan kokemuksia onnellisista kaupungeista ja kertomaan oma tarinasi!

  • Comments Off on Klubi