Mikromykkäelokuva Tampereen kaupungin webbikamerassa

Posted on October 24th, 2008 in Uncategorized by dodo

Mikromatkat koostaa Tampereen Megapolis2023-tapahtumassa mikromykkäelokuvan, joka esitetään kaupungin www-kamerassa lauantaina 25.10. kello 16.

“Keskustoria kuvaava www-kamera on raatihuoneen restauroinnin jälkeen löytänyt uuden kodin virastotalon aulan ikkunalta. Ohikulkijat voivat halutessaan vilkuttaa kavereille tervehdyksensä tämän kameran kautta.” (www.tampere.fi)

Mikromatkojen tekijät esittävät Tampereen kaupungin virastotalon webbikameraa käyttäen mikromykkäelokuvan la 25.10. kello 16. Esitystä voi seurata Tampereen kaupungin sivuilta osoitteessa www.tampere.fi/sanoinjakuvin/kuvat/nettikamerat, ja sen sisältö koostetaan aiemmin samana päivänä Megapolis2023-tapahtumassa yhdessä kaupunkilaisten kanssa.

Miksi Tampereen kaupunki haluaa näyttää webbikameroilla kaupungista juuri sellaista kuvastoa kuin se tekee? Mikä rooli kaupunkilaisella on tämän kuvaston tuottamisessa? Entä jos kaupunkilainen ottaakin aktiivisen roolin viestijänä, niin kuin Tampereen kaupungin sivuilla kerrotaan olevan mahdollista? Kuinka kaupunkilaisen tulisi tällöin käyttäytyä kameran edessä? Entä mitä saadaan ja uskalletaan (kaupungista) kertoa ja mitä ei?

www.mikromatkat.com