Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfs/c01/h06/mnt/9966/domains/megapolis.dodo.org/html/2024/wp-content/themes/mp2024/single.php on line 3
Sissibrunssi houkutti satoja herkuttelijoita
Hyvän ruoan kaupunki

Sissibrunssi houkutti satoja herkuttelijoita

Porkkanamafian ilmainen gourmet-kasvisbrunssi houkutteli sunnuntaina aamupäivällä Helsingin keskustaan Lasipalatsin terassille runsaasti herkuttelijoita. Parisataa ensimmäistä ehti saada annoksen, joka sisälsi mm. tuorekurkku-valkosipulicreme-shotin ja haudutettua punajuurta pistaasin varjossa.

”Todella mahtavaa, että saimme näin hienon brunssin ja paljon ihmisiä paikalle”, iloitsee Saija-Riitta Sadeoja Porkkanamafiasta.  ”Isot kiitokset kuuluvat myös mukana olleille kokeille ja yrityksille. He olivat aidosti sydämellä mukana tekemässä vähäisen hiilijalanjäljen jättäviä, nautinnollisia ruokia, joissa pääsevät esiin kotimaiset raaka-aineet.”

Ruokien takaa löytyi joukko alan huippuammattilaisia, kuten maailman ainoa Michelin-tähditetty kasvisravintoloitsija Pietro Leemann, joka puhui lauantaina Dodo ry:n järjestämässä Megapolis 2024 – Hyvän ruoan kaupunki -tapahtumassa.

”Ekologinen ajattelu on Suomessa pidemmällä kuin Italiassa. Kasvisruoka on ainoa suunta, johon voidaan mennä”, Leeman sanoi.  ”Brunssilla oli hauska nähdä, että helsinkiläiset suhtautuvat toisiinsa kunnioittaen ja jonottivat rauhallisesti”, Leeman hymyili.

One Trackback

  • Ohjelma

  • Yhteistyössä


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfs/c01/h06/mnt/9966/domains/megapolis.dodo.org/html/2024/wp-content/themes/mp2024/footer.php on line 3