Hyvän ruoan kaupunki

Jyrki Sukula: Hyvän ruoan moniottelija

Jyrki17

Jyrki Sukula

Jyrki Sukula on suosittu TV-kokki, HK Ruokatalon luova johtaja, ravintoloitsija, viinien maahantuoja, catering-yrittäjä sekä maanviljelijä, jolla on oma viinitila Italiassa.  “Hyvä ruoka on hyvinvoinnin ja nautintojen perusta”, hän uskoo.

Sukulalla on näpeissään koko ruokaketju, ja populaarina hyvän ruoan sanansaattajana hän pystyy vaikuttamaan suoraan siihen, mitä löytyy kaupan einestiskistä ja yritysten juhlapöydistä.

Sukula on tullut tutuksi television kautta. Hän on ollut mukana ohjelmissa Liemessä, Ruokala, Kokkisota ja Kaikilla Mausteilla. Lisäksi Sukula on kirjoittanut useita kirjoja. Aiheina ovat olleet herkullisten reseptien lisäksi myös esimerkiksi vähähiilihydraattinen ruokavalio sekä moderni ruokakulttuuri ja suomalainen design.

Energinen ja ehtivä Sukula on uransa aikana järjestänyt noin 7 000 eri tilaisuutta yhteensä noin miljoonalle vieraalle. Nykyinen catering-firma Kaikilla mausteilla organisoi vuodessa 600 tapahtumaa häistä ja lakkiaisista syntymäpäiviin ja naamiaisiin. Yrityksen kaupunkilaisena erikoisuutena on tilaussauna keskellä ruuhka-Helsinkiä, Etelä-Esplanadilla.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

*

  • Ohjelma

  • Yhteistyössä


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfs/c01/h06/mnt/9966/domains/megapolis.dodo.org/html/2024/wp-content/themes/mp2024/footer.php on line 3